Dierenoppas aan huis

       -          In welk gebied kan er gebruik worden gemaakt van de dierenoppas aan huis?

 

 

De dierenoppas aan huis werkt alleen in Leeuwarden en omgeving, dus woont u in Leeuwarden of binnen 20 km buiten Leeuwarden dan kunt u gebruik maken van de dierenoppas aan huis. Lekkum, Oenkerk, Deinum, Boksum, Tietjerk, Giekerk en Hardegarijp zijn een paar plaatsen waar de dierenoppas mogelijk is. Woont u niet in een van deze plaatsen maar wel binnen 20 km buiten Leeuwarden is het ook mogelijk.

 

-          Waarom kiezen voor de dierenoppas aan huis?

 

Voor dieren als katten, konijnen en cavia’s etc. is het fijn om in zijn of haar eigen omgeving te zijn. Met de dierenoppas aan huis kan uw kat, konijn, cavia of eventuele andere dieren lekker in zijn of haar eigen omgeving blijven, terwijl u geniet van een vakantie, dagje of weekend weg. Dit zorgt ervoor dat uw dier minder of zelfs geen stress ervaart, die het dier wel zou ervaren als deze naar bijvoorbeeld een pension of ander oppasadres gebracht zal worden.

 

Ik kom een of meerdere keren per dag langs om uw dier(en) te verzorgen. In een kennismakingsgesprek die van tevoren plaats zal vinden worden afspraken gemaakt en de behoeftes besproken over uw dier(en), zo kan ik voor uw dier(en) zorgen op uw manier, zo zorgen we ervoor dat er zo weinig mogelijk veranderd voor uw dier(en) tijdens uw afwezigheid.

 

Naast uw dier(en) wordt ook de leefomgeving van uw dier(en) opgeruimd en netjes gehouden. Ik haal de post van de deurmat of uit de brievenbus en zorg dat de planten water krijgen. Zijn er nog wensen dan kunnen we het daar uiteraard over hebben.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat de verzorging precies gaat inhouden. Er wordt besproken hoe vaak en op welke tijden uw dier(en) eten krijgt, hoe vaak de kattenbak, het konijnenhok of andere leefomgeving van uw dier(en) verschoond moet worden, maar ook of de gordijn dicht en open gedaan moeten worden, het vuilnis buiten gezet en binnen gehaald moet worden en de planten water moeten hebben.

 

Als u graag wil dat ik u tijdens de vakantie op de hoogte hou van wat er thuis allemaal gebeurt, stuur ik u graag foto’s, video’s en berichten via WhatsApp, sms of e-mail. Zo weet u precies wat er thuis gebeurt en hoe het met uw dier(en) gaat.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen

 

Vragen en prijzen

 

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Voor de tarieven kunt u hieronder op de knop 'Tarieven' klikken.