Dierentaxi

De dierentaxi van Doggie Leeuwarden is bedoeld voor mensen die (tijdelijk) geen vervoer hebben om hun dier(en) te vervoeren naar bijvoorbeeld:

  • pension/ opvangadres
  • dierenarts
  • trimsalon
  • overige bestemmingen

Honden worden veilig vervoerd in de auto. Katten en andere kleine huisdieren worden vervoerd in reismanden. U kunt uw eigen reismand gebruiken of u kunt een reismand bij mij huren voor een klein bedrag.

Zodra ik arriveer op het vertrekadres dient u met uw dier klaar te staan om te vertrekken. Mocht u hulp nodig hebben met het vangen van uw dier(en), laat het mij dan van tevoren weten, dan plan ik wat extra tijd in.

In de dierentaxi is ruimte voor 1 passagier en 1 of meerdere dieren.

 

Naar de dierenarts

Wanneer u zelf geen vervoer hebt om uw dier(en)naar de dierenarts te brengen, kunt u daarvoor de dierentaxi van Doggie Leeuwarden inschakelen.

Bij een retour naar de dierenarts zit een gratis wachttijd van 15 minuten. Extra minuten worden in rekening gebracht. Kijk voor de extra eventuele extra kosten op de pagina 'Tarieven'. 

 

Overige ritten

Voor de overige bestemmingen kunt u kiezen tussen een enkel rit of een retour.

 

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of u kunt een mail sturen naar doggieleeuwarden@gmail.com Voor de tarieven van de dierentaxi kunt u hieronder op de knop 'Tarieven' klikken.