Hondenuitlaatservice

Groepswandeling

 

Een hond is een roedeldier. Ze vinden het heerlijk om met elkaar te rennen, spelen en stoeien. Daarom zijn er de groepswandelingen. Met de groepswandeling van Doggie Leeuwarden haal ik uw hond(en) op voor een wandeling met maximaal 4 honden voor de duur van ongeveer 45 minuten.

 

Het voordeel van een kleine groep van maximaal 4 honden is, dat het voor mij overzichtelijk blijft en dat elke hond voldoende aandacht krijgt. Ik probeer bij het ophalen en thuisbrengen van de honden de route zo efficiënt mogelijk in te plannen, zodat uw hond(en) zo kort mogelijk in de auto zit. Bij warm weer maak ik gebruik van koelmatten in de auto en bij extreem warm weer (25 graden of meer) is er een andere planning die ik overleg met u en de andere klanten.

 

Ik ga met de groep honden naar een losloopgebied of een losloopveld waar ze lekker met elkaar los kunnen gaan. Na de wandeling probeer ik uw hond(en) zo schoon mogelijk en handdoekdroog thuis af te leveren.

 

Wat zijn de voordelen van de groepswandeling?

 

·         De honden kunnen lekker ravotten met soortgenoten.

 

·         Door de kleine groepen is er genoeg overzicht en aandacht.

 

·         De honden zullen sociaal met andere honden omgaan.

 

De groepswandelingen zijn dagelijks op vaste tijden buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de één op één wandelingen. In de weekenden zijn er geen groepswandelingen.

 

Voor vragen, meer informatie of het aanvragen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

 

Voor de tarieven kunt u hieronder op de knop ‘Tarieven’ klikken.

 

Eén op één wandeling

LET OP! één op één wandelingen zijn maar beperkt beschikbaar.

Bij de één op één wandelingen van Doggie Leeuwarden laat ik uw hond(en) individueel uit. Dit gebeurt in uw eigen buurt.

Als u gebruik wil maken van deze één op één wandeling kunt u gratis een intakegesprek aanvragen via de e-mail, telefoon of WhatsApp. In dit gesprek leer ik u en uw hond(en) een beetje kennen en andersom. Als u na dit gesprek besluit gebruik te gaan maken van de hondenuitlaatservice, dan moeten er een aantal papieren worden ingevuld (inschrijfformulier, overeenkomst en sleutelcontract).

Dit kunnen we samen invullen, maar als u het rustig wil doorlezen kunt u het ook later naar mij opsturen, of klaarleggen bij de eerste wandeling.

 

Als u heeft gereserveerd kom ik op de afgesproken datum en tijd naar u toe en ga een blok om met uw hond(en). Er zijn 4 soorten wandelingen de korte wandeling (20 min.), een gewone wandeling (30 min.), een lange wandeling (45 min.) en een extra lange wandeling (60min.), tijdens het intakegesprek kunt u aangeven welke wandeling u voor uw hond(en) zou willen. Heeft u een pup of juist een wat oudere hond die niet zo lang kan wandelen, dan kan er in overleg ook een korter blokje gewandeld worden.

 

Wat zijn de voordelen van het één op één uitlaten?

  • Maximale persoonlijke en individuele aandacht
  • Uw hond(en) wordt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving uitgelaten.
  • De wandeling wordt helemaal aangepast aan uw hond.
  • Als er nog plek is, kan er tot op het laatste moment een afspraak gemaakt worden.
  • Uw hond wordt handdoek droog thuis gebracht.
  • Ideaal voor honden die niet los kunnen lopen, of voor honden die niet samen met andere honden kunnen.

Van Maandag t/m Vrijdag ben ik beschikbaar tussen 8.30 en 20.30 uur. Als u wil reserveren voor een bepaalde datum en tijd kan dat via de e-mail of telefoon.

In weekenden of voor tijden voor 8.30 uur en na 20.30 uur worden toeslagen gerekend.

 

Voor vragen, meer informatie of het aanvragen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

 

Voor de tarieven kunt u hieronder op de knop 'tarieven' klikken