Hoe het begon


 

Hoe het allemaal begon.

 

Ik ben geboren op 6 juni 1993. Ik ben al vanaf kleins af aan een grote dierenliefhebber. Ik was 6 toen mijn ouders onze eerste hond in huis namen. Dit was een super lieve en mooie golden retriever pup van 9 weken genaamd Mauro. Mauro mocht uitgroeien tot een mooie, grote, lieve reu van 14 jaar. Helaas hebben we in 2013 afscheid moeten nemen van onze topper.

Naast deze leuke hond werd ik thuis ook omringd door hamsters, konijnen, vogels en vissen. Toen ik een jaar of 12 was ben ik naast het verzorgen van mijn eigen dieren ook begonnen met het verzorgen en uitlaten van de dieren van mijn familie, buren en kennissen. Dit deed ik allemaal, omdat ik dit het leukste vond en vind wat er is. 

Naast mijn 'gewone' werk werd ik steeds meer gevraagd door mensen of ik hun dier(en) ook wilde verzorgen tijdens hun afwezigheid. Toen mijn 'gewone' werk ophield in 2015 heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik ging het professioneler aanpakken en maakte een site en facebookpagina aan. In augustus 2015 heb ik mij ingeschreven bij de kamer van koophandel. 

Tot op de dag van vandaag heb ik van deze keuze nog geen seconde spijt gehad.