Hoe het begon


 

Hoe het allemaal begon.

 

Ik was 6 jaar toen mijn ouders een hond in huis namen. Het was een Golden retriever pup van een paar weken oud. Deze mocht opgroeien tot een mooie, grote en lieve hond van bijna 15 jaar. Helaas hebben we in 2014 afscheid moeten nemen van onze Mauro.

 

Naast onze hond hebben ook hamsters, konijnen, vogels en vissen deel uit gemaakt van mijn leven. Terwijl ik met veel plezier dagelijks bezig was met mijn eigen dieren, deed ik dat ook voor familie, buren en kennissen. Ik liet hun hond uit of zorgde voor de katten, konijnen, vogels etc. als de baasjes afwezig waren. Ik was naast mijn “gewone” werk de rest van de dag bezig met dieren.

 

Begin 2015 hield mijn contract op en kwam ik thuis te zitten. Ik kreeg door mond tot mondreclame steeds meer mensen waarvan ik de dieren mocht verzorgen. Voor de mensen die ik niet persoonlijk kende rekende ik een kleine prijs. Op een gegeven moment kreeg ik het zo druk dat ik heb besloten mij in augustus 2015 in te schrijven bij de KVK en het wat professioneler aan te pakken.

 

Van deze beslissing heb ik nog nooit spijt gehad en doe het nog steeds met heel veel plezier!