Individuele hondenuitlaatservice

U heeft na onze kennismaking besloten gebruik te maken van de uitlaatservice. De contracten zijn door beide partijen ondertekend en ik heb van u de huissleutel gekregen (voor meer informatie over de kennismaking en de contracten klik dan HIER). Ik kom dan op de afgesproken data en tijd uw hond ophalen en loop daar 30 of 45 minuten (dit hebben we ook besproken) mee in uw eigen buurt. Heeft u liever dat ik de hond meeneem in een groepje van maximaal 4 honden naar bijvoorbeeld het Leeuwarden bos of de groenester, dan kan dit in overleg. In overleg kijken we of het kan op uw gewenste data en tijd.

 

Na de wandeling kom ik uw hond weer thuisbrengen. het kan zijn dat uw hond heeft gezwommen of dat het heeft geregend. Ik breng uw hond dan handoekdroog thuis.

 

Voor de tarieven van de individuele hondenuitlaatservice kunt u HIER klikken.

Meer informatie? Dan kunt u contact met mij opnemen door HIER te klikken.

 

*Voor in het weekend neem ik geen honden meer vast aan.