Werkwijze

 

Op de website van Doggie Leeuwarden staan de diensten en tarieven die wij hanteren. U kunt daarom zelf alle mogelijkheden bekijken. Wanneer u dat heeft gedaan kunt u via mail, WhatsApp op telefoon contact opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Tijdens onze kennismaking bespreken we al uw wensen. Ook zal ik een vragenlijst meenemen die we samen kunnen invullen, maar ik kan deze ook achterlaten en dan kunt u deze in alle rust zelf invullen. Ik kom dan de vragenlijst op een later moment ophalen.

Sleuteloverdracht

 

We zullen het ook hebben over de sleuteloverdracht. Ik snap dat het best spannend kan zijn om een “vreemde” de sleutel van uw huis mee te geven. Daarom heb ik ook een sleutelcontract die door beide partijen ondertekend zal worden. 


Contract

 

Als u na ons gesprek besluit om gebruik te maken van mijn diensten, dan teken we nog een contract waar belangrijke dingen in staan als het bezoeken van een dierenarts als dit noodzakelijk is. Dit zullen we allemaal uitgebreid bespreken en u mag er uiteraard ook even over nadenken en de contracten in alle rust nalezen. Ook deze contracten kom ik dan op een later tijdstip wel ophalen.


 

Heeft u nog vragen of wil u meer informatie, dan kunt u mailen via het contactformulier.